Jeg løp Arnaløpet i går kveld, kortløypen på 3,4 km! Må få tilbake "godfarten", derfor ble det kortversjonen under årets Arnaløp! Jeg åpnet hardt, som selvsagt var planlagt... fikk en liten luke til resten av "racerungdommen". Men som jeg visste på forhånd ville ikke hverken farten eller luken holde helt inn... En dag holder det, kanskje om 1 år eller 2!! :-) Inn i dalen tok jeg innpå "racerungdommen" igjen. Det var en lei motvind i dalen hvor jeg jobbet hardt side om side med Jon Ivar Djønne. Djønne løp sterkt! Jeg løp inn til tiden: 11 min & 30 sek i år som er 19 sek bak persen fra i fjor, greit nok det, jeg er i hvert fall fornøyd med tiden og plasseringen: 10.plass! Det var det sterkeste feltet Arnaløpet hadde sett på lenge... :-) God stemning!! Ekstra artig var det at Arna`s store sønn Lars Nesbø Bakke stakk av med seieren, velfortjent kompis, du er en maskin! :-) Gratulerer Lars! 
Startskuddet har gått av og guttaboys er i gang! :-) Rett i tet! Foto: Bygdanytt.
Klar - ferdig - løp!!! :-) Foto: il-fri
Bygdanytt sin fotograf har plassert seg mitt i løypen... hehehe, regner med det gikk fint! :-D Foto: il-fri.
Lars Nesbø Bakke løper her inn til seier i kortløypen! Solid løping av Lars... Godt å ha deg tilbake! :-) Foto: Trygve Andresen, kondis.
De 4 neste bildene er fra Gneist sin sommerkarusell (mandag 19. august) som også var årets siste løp i karusellen! Løpet ble en god gjennomkjøring, jeg løp på tiden: 17:49 på 5 km... fremdeles litt unna "godfarten"! :-)
Foto: Jørgen Pettersen, Kondis.
Pang! :-) Foto: Jørgen Pettersen, Kondis.
450 meter er unnagjort! :-) Foto: Jørgen Pettersen, Kondis.
Jeg flyr inn til mål! :-) Herlig!!! :-) Foto: Jørgen Pettersen, Kondis.
De 3 siste bildene er fra Bergen skogsmaraton 17. august 2013! Jeg løp inn til seier og ny løyperekord på "3 runderen" i år... :-) 25,3 km - tid: 1.42.38! Godt fornøyd med det! Alemayehu løp inn til seier på "2 runderen"! :-) Det var knallgod stemning gjennom hele løpet. Arrangørene gjorde nok engang en solid innsats! Tusen takk for supergod service! :-) På bildet ser vi Alemayehu, Kjell, undertegnede og Stig Atle! :-)
Foto: Oddny Ringheim, kondis.
Hoff-fotografen (Kondis) Jørgen Pettersen i herlig driv! :-) Han seiret på "1 runderen" under årets Bergen skogsmaraton :-) Gratulerer Jørgen! :-) Foto. Oddny Ringheim, Kondis.
1.plass er et faktum! :-) jeg "knekte" konkurrentene mine i det tekniske skogspartiet av løypen på siste runden, og seiret dermed med 1 min og 18 sek på nr. 2 Stig Atle Eide! :-) Foto: Oddny Ringheim, Kondis.

Jeg fant i hvert fall ut hvorfor Rallarvegsløpet gikk så dårlig for min del i år... Blodprøvene hos fastlegen viste at jeg hadde jernmangel!!! Så nå "knasker" jeg på jernkapsler!! ;-) Kjenner også at slappheten i kroppen er på vei bort fra systemet og formen på vei tilbake! :-D 100% god stemning!!! :-)

Jeg skal gjøre 4 konkurranser denne uken... :-) Arnaløpet, Fjellveiløpet, Knarvik halvmaraton med innlagt NM og Knarvikmila... iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihaaaaaaaaaaaaaaaaa... :-)  

Avslutter med 2 bilder av bilen! :-) Aktiv eiendomsmegling har skiftet navn til Proaktiv eiendomsmegling... derfor ny logo på bilen :-)
Jeg benytter også anledningen til å takke Klas Færøvik @ macbox og Tommy @ maxprint for fantastisk innsats med å få bilder, logoer og sponsorene mine på bilen!!! :-) Tusen takk!!!
Bildet er fra Trønderheimen... bare noen dager før duellen i Meråker Mountain Challenge 2013! :-)

Happy og Lucky!!! :-)

BTLeave a Reply.