Hei igjen! :-) Det ble endel mediedekning i helgen... både VG Helg & Bygdanytt har virkelig hamret på stortrommen! :-D I tillegg er det en fantastisk følelse å være regjerende NORGESMESTER på begge Ultradistansene (24 timers & 100 km)!!! :-D ... blir rørt bare av å tenke på det... ;-) Det er deilig å få betalt for all treningen som blir lagt ned for å klare en slik bragd! :-) Vanvittig fornøyd!!! :-D

Dundrer i vei på slagverket i VG Helg!!! :-D

VG Helg fotografen ble med helt i

Bygdanytt

I ensom majestet til NM-gull!!! :-D

Helgens fangst fra Bergen Ultra, NM i 100 km!! :-D

NORGESMESTER 100 km 2013, tid: 7:38:18

Ut på siste runden... :-D

Kim Johannesen startet 100 km veldig bra og lå ann til en solid bronsemedalje, men han måtte desverre stå av etter 6 mil pga betennelse i symfysen, bekkensmerter... Ønsker deg riktig god bedring kompis!! Stå på!! :-) 

Ut på 2 runden av 5... 5 x 20 km!!! :-D digg!!! :-)

Edna Leikvoll ble Norgesmester for kvinner på tiden: 9:29:16! :-D Gratulerer Edna!!!

Per Audun Heskestad løper alltid de lengste distansene... Landslagskollega på 24 timers løping!

Frode Johansen løp inn til en knallsterk 2.plass på 63,3 km med ny personlig rekord: 4:51:57!! :-D Gratulerer kompis!! Heeeeeerlig!!!

Avslutter med et bilde av undertegnede på vei ut på 3 runden... fremdeles herlig pigg!!! :-D I tillegg er det bare å gå inn på linken under for å lese den fantastisk gode reportasjen Jørgen Petteresen har laget for kondis/kondis.no:

http://www.kondis.no/taranger-norgesmester-paa-100-km.5188477-127695.html

Eller klikk på bildet under:

En svært så fornøyd herremann!!! :-D

Eg takket mange på mitt forrige innlegg og det er garantert noen eg har glemt, derfor takker eg resten nå... ;-) TUSEN TAKK!!! :-D

I tillegg har eg fått med meg  JANUS på laget!!! Fantastisk!!! :-D

BT
Leave a Reply.