Lørdag 26.januar jogget eg gjennom Maratonkarusellens 37 løp & inn til en fin 2.plass bak Odd Arne Engesæter! Eg fikk en plan for løpet av Jan Fjærestad før start, og planen ble fulgt til punkt & prikke! Eg fikk beskjed om å løpe maratonen mellom 2:50-3:00, helst i et senere tempo... :-) tiden min ble: 2:57:31! Greit nok det!! ;-) Fantastisk god trening! VG Helg fulgte meg rundt omkring fallera gjennom hele dagen fra kl. 10.00-18.00!! Det kommer en stor sak i VG helg en av de nærmeste lørdagene... ;-) Fotografen var "til og med" med meg inn i dusjen, han skulle ha bilde av det meste... mye fokus på tattoveringene mine! Etter løpet tok eg meg en tur i badstuen sammen med vinneren Odd Arne for å få varmen tilbake... var litt små guffent under hele løpet, spesielt siste halvdel! Så var det dags for premieutdeling... :-) Først delte de ut pokalene til 1,2, & 3.plass i kvinne klassen, så var det oss herrer sin tur... fornøyd med pallplass på en dag der eg tok det ganske så rolig... eg kjente etter målgang at eg absolutt hadde mye mer å "by" på... en herlig følelse!! :-) Så var det dags for høydepunktet for min del... nemlig utdelingen av ÅRETS ULTRALØPER 2012 prisen!! Eg er strålende fornøyd med å ha blitt stemt frem som Årets ultraløper 2012! Det ble en veldig rørende stund for min del der Oddny Ringheim foretok utdelingen av den nydelige glasstatuetten... det kom endel tårer i det Oddny leste opp begrunnelsen fra nominasjonsrunden, og enda flere tårer kom da utmerkelsen ble overrakt til undertegnede! ;-) Eg fikk ikke ut så mye mer enn "tusen takk...". TUSEN TAKK igjen til alle som stemte meg frem! Tusen takk til treneren min Jan Fjærestad, tusen takk til alle sponsorene mine, venner & familie, og sist men ikke minst den viktigste som fortjener mangfoldige mengder med roser, Kjersti Rydland... uten deg ville dette vært umulig!! :-) You Rock!!
;-)
En rørt herremann... :-) Årets Ultraløper 2012!! Tusen takk!! ;-) Foto: Kjersti Rydland!
De 5 siste bildene er fra maratonkarusellens 37 løp, 26. januar 2013! Foto: Oddny Ringheim
Dagens løpetur i fjellheimen gikk opp gjennom Hausdals-botn videre til Sydpolen og opp til gullfjellstoppen sammen med Jan, Thorbjørn og Ivar!! :-) Som man kan se utifra bildet over og resten av bildene under så var det ganske så "windy"... :-) Mini-snø-korn hamret vannrett inn i ansiktene våre... det følte som om noen drev med pisk!! Vondt i øynene er en god beskrivelse... ;-) men for min del så mener eg at dette bare var helt nydelig herlig, både elsker & digger slikt vær selv om man ikke ser så mye... :-) Eg vil si at man trener mentalpsyke på høyt nivå... ;-) I dag var det ikke akkurat en tur for "smågutter"... I like it alot!! Det var også kommet endel nysnø de fleste steder i løypen. Dette førte til at turen tok litt lenger tid enn vanlig... tunge forhold... men føler allikevel at det var vinden som senket oss mest! Vi liker utfordringer... blir ekstra god trening av sånt! Vi var ute i 4 timer & 5 min og nærmere 22 km!! Ellers gjennomførte eg 2 x 30 min med spinning!! Dette førte til totalt 5 timer & 5 min med trening idag, omtrent det samme som i går (5 timer & 20 min)!! :-)
Hopper over elven... ganske så kaldt! Eg gikk gjennom...
"Posten skal frem"... uansett vær!
Jumping Jackflash
Sjefen, Jan Fjærestad!
Sydpolen!
Ivar & meg! Icemen!! :-)

Alle bildene fra Gullfjellsturen er tatt av Jan Fjærestad!


BT
1/30/2013 06:53:33 am

Kult å lese! Fine bilder. Har vært interessant å lese historien din. Hilsen stalkern fra Treungen :)

Reply
Gad
1/30/2013 07:09:08 pm

Med tanke på at din pers på halvmaraton er 1.17 så sier det seg selv at du ikke "jogger" en maraton på under tre timer. På tide å legge bort den altfor store selvtilliten din og innse at dette ikke er prestasjoner i verdensklasse.

Reply
1/31/2013 03:58:42 am

Og hvem er så Gad?? som mener at eg ikke jogget en maraton på under tre timer??

Reply
Gad
1/31/2013 09:12:59 pm

Hvem jeg er, er ikke så nøye. Kan si så mye som at jeg ikke har tapt mot deg i et eneste løp. Hvordan opplever du selv at du takler all oppmerksomheten du skaffer deg? Er du fortsatt den samme, eller er det noe som har forandret seg?

Reply
- A -
2/2/2013 09:12:00 pm

Jeg synes du har en flott blogg Bjørn Tore, og jeg gleder meg alltid over både det du skriver, fremgangen din og alle de utrolig stilige bildene som legges ut her. Kjempebra, håper du fortsetter med det:))

Så registrerer jeg at det er et menneske som kommer med forsurende kommentarer, og som ikke vil stå frem med navn. Nei, GAD hvem du er, er nok ikke så nøye - verden trenger ikke akkurat slike mennesker som deg - dem finnes det dessverre nok av. Men hvis du vil bli tatt seriøst, og sett på som noe annet enn en misunnelig liten tass, så er ikke dette fremgangsmåten som tjener formålet.

Reply
9/1/2013 05:31:37 am

I enjoyed reading your blog, thank you.

Reply



Leave a Reply.